zaterdag 19 augustus 2017

Oei ze groeien!!!!

Elke keer ben ik weer verbaasd over de razend snelle ontwikkelingen van de kittens.
Ondanks dat onze kleine  Mon Cherie pas 2,5 week is groei te razendsnel en begint echt behoefte aan gezelschap en reuring nodig heeft. Lopen lijkt nog erg op zwemmen maar ze vindt haar stiefbroers en stiefzus super interessant



de drieling begint steeds ondernemender te worden. Ze zijn nu 7 weken en wegen ruim 900 gram )Hugo zelfs 975 'dus ze zijn alle drie lekker aan de maat.
Ze gaan een steeds groter deel van de woonkamer bezetten maar onze nieuwe bank waar we graag nog een beetje voorzichtig mee willen zijn blijft favoriet om lekker overheen te denderen.

Mercedes is een supermoeder die ze lekker laat gaan maar oh wee als er een van de andere groten in de buurt komen. Dan houdt ze ze strak in de gaten en roept ze met prr geluidjes steeds dat ze er is. De groten snappen dit feilloos en houden zich tegenwoordig liever buiten in de tuin op als het weer niet al te nat is.

Diva doet haar naam eer aan. Ze is een Diva en de jongens moeten zich gedragen zoals zij wil want anders springt ze met haar bolle buik bovenop ze.


 Joop is een dikke boef. Hij heeft een onschuldige blik en is de kleine versie van Eskadron ) zijn vader' Hij kan heel lief kijken en dan gauw lekker ondeugend iets doen. Een superventje.

En dan nog onze Hugo Bleu mink. Hij oogt wat verlegen en lijkt niet de grootste maar is dit vanaf het begin wel. Hij kijkt de kat uit de boom maar als hij los komt is hij ook echt los.Hij is makkelijk te verleiden tot een knuffel en een aai. Bij zijn broer en zus staat hij zeker zijn mannetje.

Je leest het wel weer+het is in huize De Verleiding nooit saai en hier wordt volop genoten van al ons poezenspul .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten