vrijdag 25 januari 2008

ikea is niet Ragdollproof!!!



Langzaam begint Aragorn te wennen.
De geluiden van het huis vindt hij niet eng meer
en hij durft overal te komen. Af en toe loopt hij door het hele huis te snuffelen
en vindt alles interessant. Zelfs het draaien van de was in de machine kon hem erg boeien.

De meisjes vinden hem nog wel eng, maar ook Aragorn zelf is nog snel onder de indruk van een blaasgeluid van de dames. Met Diesel wordt er veel gegromd en af en toe een onverhoedse aanval. Tussen hun zal de stemming nog wel even gespannen blijven tot de rollen verdeeld zijn.


Madelief heeft net bewezen dat Ikea een leuke winkel is maar niet Ragdollproof. Ik had voor de gezelligheid een gordijn in de hal opgehangen. Het is een kant en klaar gordijn en volgens ikea reuze handig want je strijkt op de juiste hoogte een zoom in met zoomband en knipt het overige stuk af. Nou ik ben gek op handig, dus zo gezegd zo gedaan. Stond leuk; lekker roze kleurtje maar al binnen een dag hebben mijn lieve poezen vakkundig de zoomband verwijderd. Madelief vindt het nu echt nodig om er steeds in te hangen en zich te verstoppen zodat ook de hele onderkant al een grote rafel is en je er zelfs met een naaimachine van z'n leven er geen fatsoenlijke zoom meer inkrijgt. zucht... Ik laat hem nog maar even hangen want ze vinden het zo leuk maar het is geen gezicht. Binnen kort maar weer een hal zonder gezellig gordijntje.

1 opmerking:

  1. Ha Ha, en gelukkig is Ikea niet duur! Je zal er maar een desing-lapje hebben hangen... zo'n stukje import uit het verre oosten! Ja, de katten laten graag hun sporen achter in je huis. Op mijn nieuwe Ikea (!) inductie-kookplaat staan ieder morgen ca. 30 kattenpootjes... Blijven poetsen dus!
    Gr, Monique.

    BeantwoordenVerwijderen